Beheren

Waarom noemen wij tuinonderhoud beheren? Wij vinden namelijk dat beheren veel verder gaat dan tuinonderhoud. Natuurlijk is het in grote lijnen wel hetzelfde maar als u uw portemonnee door iemand laat beheren dan is dat beter dat u deze in onderhoud bij iemand heeft!

Beheren betekent voor ons dat uw tuinonderhoud perfect geregeld wordt. Maar beheren betekent ook dat wij de kennis beheren van grondsoorten en bodemstructuren, van bemestingsoplossingen, beschikken over ruime kennis van planten, heester en struiken en bomen. Wij beheersen die kennis.

Onderhoudsvrije tuinen?

Gelukkig niet! De natuur verandert namelijk iedere dag. Wij helpen u hierin wel de juiste keuzes te maken. Wel snoeien, niet snoeien, nog even wachten! Voor een mooie tuin is het noodzakelijk deze goed te onderhouden. U kunt dit zelf doen met behulp van ons beplantingsplan of door ons laten uitvoeren. Als u een tuinontwerp door ons heeft laten maken dan weet u dat wij rekening houden met u uw tuin zich door de jaren heen zal gaan ontwikkelen. Daarom is het goed om uw tuinonderhoud goed, gecontroleerd en tijdig uit te voeren.

Tuinonderhoud. Onze verschillende mogelijkheden.

Wij vinden het erg belangrijk om direct al in het eerste jaar uw tuin goed te onderhouden. De beplanting is in het eerste jaar namelijk nog erg kwetsbaar en heeft extra veel aandacht nodig. Omdat wij uw tuin ook hebben aangelegd weten we precies hoe te handelen. Omdat de natuur iedere dag verandert is een een meerjarig plan voor uw tuinonderhoud erg belangrijk. Wij kunnen op verschillende manieren betrokken blijven bij uw tuinonderhoud.

– Incidenteel tuinonderhoud. U kunt een beroep op ons doen wanneer het u even niet uitkomt, als u bijvoorbeeld met vakantie bent en toch het gazon gemaaid wilt hebben. Wij staan altijd voor u klaar!

– Specialistisch tuinonderhoud. Sommige begroeiingen en beplantingen hebben speciale aandacht nodig. Zoals snoeien, bemesten, verticuteren enzvoorts.

– Meerjarig tuinonderhoud. Samen stellen wij met een een plan op om het jaar rond uw tuin of bedrijfsterrein te onderhouden en onkruid vrij te houden.

– Gazononderhoud. Seizoensinvloeden beïnvloeden de groei van het gazon. Wij stemmen met u af wanneer wij komen en nemen al het tuinafval direct mee!

Uw eigen tuinonderhoud programma? Dat kan natuurlijk ook! Geen tuin is hetzelfde en graag maken wij met u afspraken hoe wij uw tuin het beste kunnen verzorgen en onderhouden. Laat het beheren van uw tuin maar aan ons over en neem vandaag nog contact met ons op!

Wilt u ook een tuinontwerp op maat?

Neem dan direct contact op via: