Creëren.

Groen denken en doen zit in onze natuur. Werken aan de mooiste tuinen maakt het hoveniersvak voor ons het mooiste beroep! De mooiste tuinen ontstaan als de ontwerper ook de de tuinaanleg mag verzorgen. Tuinontwerp en tuinaanleg zijn twee totaal verschillende disciplines. Alleen het mooiste resultaat ontstaat wel als deze twee samen gaan. Wij noemen tuinaanleg Creëren. Iets creëren is iets maken wat eerst nog niets was. Een tuin aanleggen is ook een plaats creëren voor ontspanning, ruimte voor uw hobby’s, voor genieten. Het past allemaal in onze kijk op Creëren van buitenruimtes.

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van tuinaanleg zijn wij in staat de mooiste tuinen aan te leggen, de nieuwste materialen toe te passen en weten we maar al te goed dat schoon en correct werken hand in hand horen te gaan.

Tuinaanleg

Bij de tuinaanleg is het belangrijk om exact uit te voeren zoals het op tekening bedoeld is. Minstens zo belangrijk is het om met de juiste machines en gereedschappen bestratingsmaterialen, beplantingen, erfafscheidingen en tal van andere bouwmaterialen vakkundig in uw tuin te plaatsen. Wij hechten veel waarde aan kwaliteitsmaterialen. Voor uw tuinaanleg werken we dan ook graag met kwaliteitsmaterialen van onze eigen leveranciers. Wilt u echter anders neem dan contact met ons op hoe wij  daar samen invulling aan kunnen geven.

Wat vinden wij belangrijk bij een tuinaanleg?

Goed voorbereid werken is voor ieders vak een must maar zeker voor de hovenier. Wanneer de tuinaanleg plaats vindt in periodes met veel regen of extreme droogte dan kan er veel overlast zijn. Wij proberen zo schoon en netjes mogelijk te werken om de hinder ook voor omwonenden t0t een minimum te beperken. Dat vinden wij ook belangrijk. Deze periode moet zorgeloos en efficient verlopen.

Heeft u inmiddels ons portfolio al bekeken? U kunt dan zien waarin we onderscheidend zijn. En zoals gezegd, het gaat om de details maar de echte tuinliefhebber let daar op!

Om u een voorbeeld te geven noemen wij de bestrating. Bij iedere tuinaanleg komt het aanleggen of renoveren van bestratingen wel voor. Om het straatwerk mooi sluitend te krijgen worden klinkers vaak ingeknipt en ingewassen met zand. Wij doen dit anders en gebruiken onze slijptol. Hierdoor breken stenen niet af, passen de stenen perfect en krijgt u geen grote voegen in uw straatwerk waardoor er bijvoorbeeld onkruid in kan gaan groeien.

Mogen wij uw tuinaanleg ook verzorgen? Of wilt u advies? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Wilt u ook een tuinontwerp op maat?

Neem dan direct contact op via: