Emaus Tuinaanleg, de hovenier in Dirksland!

Waarom zijn we daar zo van overtuigd? Emaus Tuinaanleg is niet de enige hovenier in Dirksland. Dat klopt. Toch zijn we gepast trots op wat wij de afgelopen jaren als hovenier in Dirksland hebben aangelegd in nog steeds onderhouden.

Nieuwbouwwijk ‘de Nieuwe Gooye’ in Dirksland

Misschien bent u er al eens doorheen gereden, of woont u zelf in deze nieuwbouwwijk aan de rand van Dirksland en zich afgevraagd welke hovenier in Dirksland hier actief is? Emaus Tuinaanleg! Nu is ons hoveniersbedrijf weliswaar in Ouddorp gevestigd maar toch zijn we als hovenier in Dirksland al jaren actief. Zo is door ons de hele woonwijk in opdracht van Estate Invest BV door ons aangelegd, en daardoor is ons werk niet onopgemerkt gebleven. Veel bewoners in de nieuwbouwwijk ‘de Nieuwe Gooye’ waren op zoek naar een hovenier in Dirksland en kwamen zodoende bij ons uit. Hieruit blijkt dat ons werk wordt gewaardeerd waardoor we verzekerd zijn dat we als hovenier in Dirksland ook de komende jaren nog veel werk kunnen verrichten.

Welk voordeel bieden wij als hovenier in Dirksland?

Echt een voordeel is misschien niet het juiste woord, maar wel het feit dat wij als hovenier in Dirksland veel opdrachtgevers hebben waardoor wij vaak bij u in de buurt zijn. Het echte voordeel merkt u pas als wij voor u aan de slag kunnen gaan! Al jarenlang zijn we als hovenier in Dirksland, en ook in alle andere dorpen op het eiland Goeree-Overflakkee actief. Wat wel belangrijk is, is dat we door onze ervaring in Dirksland precies weten welke bemesting de grond nodig heeft. We zien hierin steeds weer heel veel diversiteit en als een tuin mooi tot bloei wil komen is de juiste bemesting, en het maken van de juiste keuzes erg belangrijk. Zo is ook voor u de keuze erg belangrijk welke hovenier in Dirksland, u voor uw Dirkslandse tuin kiest!

Zoekt u een hovenier in Dirksland?

Wij komen er graag! Ons bedrijf heeft drie disciplines: ontwerpen, creëren en beheren kunnen wij u op alle gebieden rondom tuin, landgoed, groene en openbare ruimtes van dienst zijn. Woont u in de Nieuwbouwwijk ‘de Nieuwe Gooye’, neem dan eens de tijd en bekijk de tuinen die wij hebben aangelegd. Wilt u weten welke tuinen dat zijn? Stel eenvoudig uw vraag via de contactbutton rechtsboven in uw scherm. Bellen mag natuurlijk ook via: 0187 – 68 43 97

Wilt u ook een tuinontwerp op maat?

Neem dan direct contact op via:

Tuinaanleg in de Nieuwe Gooye – Dirksland